• foto’s winkelvloer

  Bekijk ons portfolio

 • winkelvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • winkelvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs winkelvloer

  Offerte aanvragen

Winkelvloer

Duurzame winkelvloer coatings en gietvloeren voor een aantrekkelijke prijs

Op zoek naar een goede afwerking van uw winkelvloer en zoekt u een partij die u wat dat betreft goed kan adviseren? Gietvloergietvloeren.nl is DE online portal voor winkeleigenaren en ondernemers in de detailhandel die zich willen oriënteren op een gietvloer, epoxyvloer of speciale grindvloer. Als geen ander weten wij uw winkelvloer te voorzien van een duurzame, kras- en slijtvaste afwerking die nog jaren meegaat.

De winkelvloer specialist van Nederland

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het leveren en appliceren van polyurethaanvloeren en slijtvaste epoxyvloeren door heel Nederland. Winkelvloeren voor verschillende doeleinden en voor divers gebruik. Premium gietvloeren die zeer exclusief zijn en budget vloeren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Al onze producten zijn bestand tegen zeer intensief gebruik en zeer gemakkelijk te reinigen. Uw winkelvloer wordt naadloos aangelegd en voorzien van de door u uitgekozen kleur, metallic tint of betonlook.

Wat is het beste voor uw winkelvloer? Epoxycoating of een PU-gietvloer?

Samen kijken we naar uw winkel, de ondergrond en het te verwachten gebruik. Uiteraard heeft u een budget/m2 in gedachte voor uw winkelvloer en heeft u speciale wensen wat betreft kleur, het mogelijk verwerken van een logo of print en andere wensen. De keuze tussen een winkelvloer op basis van epoxy of polyurethaan is afhankelijk van het gebruik, de mogelijke kleurvariaties en de belasting op de vloer. Epoxyafwerkingen zijn een stuk dunner dan de meeste gietvloeren, en zijn slijtvast, geheel naadloos en in tegenstelling tot de meeste gietvloeren, wel bestand tegen chemische verontreinigingen. Ook als u kiest voor een transparante winkelvloer kunnen wij u uitstekend adviseren, alle mogelijkheden zullen wij aan u voorleggen. U heeft bij ons een enorme keus aan kleuren en kleurcombinaties, metallic tinten, betonlook of andere trendy oplossingen.

De gehele winkelvloer afstemmen op uw winkelformule

Uw winkelformule bepaalt mede welk type winkelvloer voor u het beste uitkomt. Gebruikt u zware machines om de vloer schoon te krijgen of heeft u speciale kleurpigmenten nodig die stroken met uw eigen kleuren? Alle variaties kunt u met ons geheel vrijblijvend in kaart brengen. Ook als u speciale anti-slipvoorzieningen nodig heeft bij entree of trappen, kunt u bij ons een groot assortiment aan winkelvloeren bekijken.

Meer weten over uw winkelvloer of een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom zodat we u gerichter kunnen informeren over de voor u meest voordelige en kwalitatieve winkelvloer en ons uitgebreide productassortiment.