• foto’s vloerverwarming

  Bekijk ons portfolio

 • vloerverwarming foto's

  Klanten aan het woord

 • vloerverwarming bedrijf

  Neem contact op

 • prijs vloerverwarming

  Offerte aanvragen

Vloerverwarming

Vloerverwarming aanbrengen in combinatie met een gietvloer

Of u nu vloerverwarming wilt laten aanbrengen in de badkamer van uw woning, of uw woonkamer extra comfortabel wilt maken, het toepassen van een vloerverwarmingssysteem in combinatie met een gietvloer is een zaak van de specialist. Via gietvloergietvloeren.nl kunt u advies inwinnen over de diverse mogelijkheden, systemen en mogelijke gietvloertoepassingen.

Onze jarenlange ervaring op dit gebied heeft ons geleerd dat een zorgvuldige keuze voor het soort vloerverwarming noodzakelijk is. Er zijn verschillende soorten systemen op de markt. In combinatie met de ondergrond en het binnenmilieu, adviseren wij u geheel op maat omtrent het aanbrengen van gietvloeren over een ondergrond met vloerverwarming.

Installatie vloerverwarming en aanbrengen gietvloer in één hand

Een badkamervloer renoveren, het aanbrengen van een gietvloer over een ondergrond met bestaande verwarming of een keuze maken uit tientallen vloerverwarmingsystemen. Als opdrachtgever wilt u waar voor uw geld en zoekt u een partij die alle installatietechnische en vloerspecifieke kennis beheerst.

Bij gietvloergietvloeren.nl hebben wij inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het aanbrengen van gietvloeren in combinatie met het leggen van de vloerverwarming. Wij hebben heel wat woningen, winkelruimten en bedrijfspanden voorzien van de mooiste gietvloeren, ruimten die moeten voldoen aan specifieke bouwfysische eisen en waar een goede combinatie van vloer en verwarming moest worden gezocht.

Vloerverwarming en gietvloeren in grote ruimten laten aanbrengen

Beschikt u over een winkelpand of showroom, een grote ruimte waar vloerverwarming en gietvloer hand in hand moeten gaan? Hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m2 gietvloer en hoe duidelijker de keuze voor vloerverwarming of andere installatietechnische oplossingen wordt. In het geval van het laten installeren van nieuwe CV- of luchtbehandelingsinstallaties, is een lage prijs per m2 gietvloer een prima keus om de kosten voor renovatie of nieuwbouw beheersbaar te houden.

Verkleuring van de vloer en vloerverwarming

Uit onze jarenlange ervaring met vloerverwarming en de toepassing van gietvloeren en epoxyvloeren is gebleken dat sommige systemen voor extra problemen kunnen zorgen. Voor de kleurechtheid van de gietvloer is het van belang dat u de juiste uitvoeringstechnische maatregelen goed in kaart brengt. Wij geven 5 jaar garantie op al onze gietvloeren in combinatie met vloerverwarming. Afhankelijk van het gekozen systeem kunnen wij u wat dit betreft uiteraard ook prima van advies dienen.

Meer weten over vloerverwarming in combinatie met gietvloeren?

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom zodat we u gerichter kunnen informeren over de toepassing van vloerverwarming en ons uitgebreide productassortiment.