• foto’s slagerijvloer

  Bekijk ons portfolio

 • slagerijvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • slagerijvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs slagerijvloer

  Offerte aanvragen

Slagerijvloer

De ervaren vloerspecialist voor een hygiënische slagerijvloer

De vleesverwerkende industrie kiest steeds vaker bewust (of door de rijksoverheid gedwongen) voor zeer hoogwaardige vloercoatings. De hygiënische eisen die aan een slagerijvloer worden gesteld zijn in de laatste 15 jaar een stuk strenger geworden. Een slagerijvloer moet kunnen voldoen aan de HACCP-normen binnen de sector. Veel ondernemers zijn dan ook overgestapt op duurzame vloerafwerkingen zoals epoxy vloercoatings en PU-gietvloeren om een zeer vuilafstotende en hygiënische slagerijvloer te bewerkstelligen. Als erkend slagerijvloer specialist is G&G-vloeren al ruim 10 jaar actief binnen deze industrie. Wij leveren en appliceren zeer hoogwaardige en exclusieve slagerijvloeren met een specialistisch team van technische adviseurs en professionele uitvoerders.

De voordelen van epoxy voor een slagerijvloer

Een slagerijvloer met een epoxy vloercoating heeft een zeer belangrijke eigenschap; de coating is bijzonder bestand tegen chemische en mechanische belasting. De topcoating is extreem slijt- en krasvast, wat de coating bijzonder geschikt maakt voor industrieën waar met zwaar materiaal of chemische middelen wordt gewerkt. Epoxy is als thermohardende polymeer toepasbaar in bijna alle ruimten van slagerijen. De zeer dunne coating is tevens geschikt voor renovatiedoeleinden. Ook putten en goten zijn makkelijk mee te nemen in een epoxy slagerijvloer. De slagerijvloeren die G&G-vloeren levert en appliceert voldoen ruimschoots aan de HACCP-normen van de vleesverwerkende industrie.

Slagerijvloer in epoxy, polyurethaan of troffeluitvoering

Polyurethaan wordt vaak gebruikt in gietvloeren en coatings. Voordeel van dit product is de goede kleurvastheid. Epoxyvloeren willen na jaren nog wel een verkleuren of vergelen. Met een PU-slagerijvloer bent u verzekerd van een zeer onderhoudsarme vloer die tevens kan voldoen aan de HACCP-norm. Een troffelvloer is opgebouwd uit fijn grind dat in een laag van epoxy of polyurethaan wordt aangebracht. Dit type afwerking is in vele honderden kleuren en variaties aan te brengen, ook voor een slagerijvloer. Het soort grind en de dichtheid per m2 bepaalt in hoge mate de anti-slip eigenschappen van de slagerijvloer.

Hoogwaardige slagerijvloer coatings

Wilt u meer weten over onze coatingervaring in de slagerijsector of over onze hoogwaardige coatingproducten? Of wilt u eens overleggen met onze technische adviseurs hoe uw slagerijvloer betaalbaar aan de HACCP normen kan voldoen? Bel met 020-8463694 of mail naar info@gietvloergietvloeren.nl. U komt snel in contact met onze slagerijvloer specialisten die samen met u de meest gunstige oplossing bedenken.