• foto’s parkeergaragevloer

  Bekijk ons portfolio

 • parkeergaragevloer foto's

  Klanten aan het woord

 • parkeergaragevloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs parkeergaragevloer

  Offerte aanvragen

Parkeergaragevloer

De ervaren coatingspecialist voor elke parkeergaragevloer

G&G-vloeren is een professioneel applicatie- en adviesbedrijf voor hoogwaardige en duurzame coatings voor diverse soorten parkeergaragevloeren. Wij leveren coatings voor grote publieke parkeergarages, voor VVE's en particuliere garageboxen. Bij G&G-vloeren beschikken wij over een ervaren team van technische adviseurs en uitvoerders die u kunnen helpen de juiste applicatie te kiezen. Tegenwoordig moet een parkeergaragevloer aan verschillende stringente eisen voldoen, niet op de laatste plaats zal de vloercoating zeer duurzaam en betaalbaar moeten zijn. Via onze nationale en internationale coatingleveranciers hebben wij de beschikking over de meest moderne en innovatieve coatings voor parkeergaragevloeren.

De stringente eisen waar een parkeergaragevloer aan moet voldoen

Een parkeergaragevloer moet niet alleen bestand zijn tegen de voortdurende belasting van autobanden, hij moet ook goed tegen chemische verontreiniging bestand zijn, tegen olievlekken en uitlaatgassen. Voor een toekomstbestendige parkeergaragevloer is het dus zaak de juiste producten uit te kiezen die voldoen aan een helder programma van eisen. Denk daarbij ook aan het maken van kleurvlakken voor wegbewijzering, het toevoegen van pictogrammen en andere verkeerstechnische zaken. Al deze elementen zullen door een kwalitatief hoogwaardige coating moeten worden ingevuld met als uiteindelijk doel; een parkeergaragevloer die gemakkelijk te onderhouden is en een vloerafwerking die nog vele jaren mee gaat.

Behandel de parkeergaragevloer met een goede epoxy coating

Epoxy coatings zijn bij uitstek het middel om een parkeergaragevloer mee af te werken. Deze, in de industrie vaak toegepaste thermohardende 'polymeer', combineert verschillende voordelige eigenschappen. Met name de chemische en mechanische belastbaarheid is uitstekend te noemen. Maar ook de slijtvastheid, scheuroverbrugging en de naadloze applicatie van deze parkeergaragevloeren zorgen voor een onderhoudsarme exploitatie.

Bovendien kunt u met het toepassen van epoxy ook een goede anti-sliplaag aanbrengen en is deze in diverse tinten en kleuren uitvoerbaar. Uit ervaring blijkt dat de afwerking van parkeergaragevloeren soms in bouwkundige bestekken nogal eens te simpel wordt ingevuld. Een goede omschrijving van de coating en de voorbehandeling van de vloer zijn onderwerpen waar G&G-vloeren als coatingspecialist u mee kan helpen. Uiteindelijk kan onze kennis en expertise voor u in de exploitatie van parkeergarages significante voordelen opleveren.

Professioneel applicatieteam voor een solide parkeergaragevloer

Het appliceren van epoxy parkeergaragevloeren is het werk voor de specialist. Niet elke aannemer kan met de grondstoffen en methode van werken goed uit de voeten. G&G-vloeren heeft de laatste jaren een flinke portfolio opgebouwd in epoxy coatings voor parkeergarages. Wij bieden particulieren en aannemers een betaalbare oplossing in combinatie met een uiterst kwalitatieve applicatie. Ons applicatieteam is werkzaam in heel Nederland.

Meer weten over onze prijsaantrekkelijke coatings voor parkeergaragevloeren?

Bel voor een advies op maat met 020-8463694 of te mail naar info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor vragen en de invulling van offertes.