• foto’s magazijnvloer

  Bekijk ons portfolio

 • magazijnvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • magazijnvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs magazijnvloer

  Offerte aanvragen

Magazijnvloer

De magazijnvloer van de toekomst

Als erkend magazijnvloer specialist realiseren wij projecten voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland. G&G vloeren is ruim 10 jaar geleden begonnen met het appliceren van speciale gietvloeren en epoxyvloeren voor magazijnen van grotere en kleinere ondernemingen. Een magazijnvloer moet aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. Slijtvast, krasvast, vochtwerend en als het even kan moet een magazijnvloer zijn kleur tot in lengte van jaren behouden. Ook de toelaatbare belasting op de vloer kan een goede reden zijn om een speciale afwerking te kiezen.

Het voordeel van bijvoorbeeld een nieuwe epoxyafwerking op uw bestaande magazijnvloer is de enorme trek- en drukstrekte van dit materiaal en de eenvoudige reiniging van de vloer. Ook de zeer dunne laagdikte (maximaal 1mm) is een zeer handig voordeel bij verbouw of herinrichting van magazijnen. Epoxy is tevens bestand tegen allerlei chemische verontreinigingen, zodat olie of andere chemische producten geen problemen kunnen veroorzaken.

Uw magazijnvloer duurzaam maken met een polyurethaan gietvloer

Polyurethaan behoort tot de scheikundige groep van polymeren. Het heeft belangrijke eigenschappen die zeer geschikt zijn voor een magazijnvloer. Het is zowel buigzaam en sterk, is naadloos aan te leggen, UV-stabiel (kleurechtheid blijft bestaan) en vochtafstotend. Het reinigen van een magazijnvloer die met een PU-gietvloer is vervaardigd is ook zeer gemakkelijk.

Naast eerder genoemde voordelen kunt u al een gietvloer laten aanleggen voor € 45,- /m2, wat de keuze voor dit type magazijnvloeren nog eens aantrekkelijker maakt. PU-gietvloeren zijn in honderden kleuren en kleurcombinaties te verkrijgen. Zo kunt u geheel op maat de kleur en opbouw van de magazijnvloer kiezen. Afhankelijk van het gebruik, de belastbaarheid en de door uw gewenste topcoatings, adviseert G&G vloeren u van A tot Z en helpen wij u uw magazijn op orde te krijgen. .

Waarom kiezen voor een magazijnvloer van G&G vloeren?

Onze kennis over magazijnen en de meest functionele vloerafwerkingen hebben wij de laatste 10 jaar opgebouwd door te werken aan projecten voor diverse opdrachtgevers. Binnen ons bedrijf beschikken wij over professionele applicateurs met de juiste opleiding, die werken volgens vastomlijnde werkvoorschriften. Het aanbrengen van een magazijnvloer moet zeer accuraat gebeuren. De diverse bestanddelen van een magazijnvloer moeten op tijd worden aangebracht, met het juiste gereedschap rekening houdend met droogtijden en verwerking. Daarnaast beschikken wij over technische adviseurs die altijd voor vragen beschikbaar zijn.

Offerte voor uw magazijnvloer aanvragen

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en om op maat advies te geven omtrent de voor u meest gunstige magazijnvloer. Ook kunt u heel eenvoudig ons offerteformulier gebruiken om snel een prijsvergelijking te maken.