• foto’s kantoorvloer

  Bekijk ons portfolio

 • kantoorvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • kantoorvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs kantoorvloer

  Offerte aanvragen

Kantoorvloer

PU-gietvloer of epoxy, DE online portal voor een duurzame kantoorvloer

Op zoek naar een speciaal product om uw kantoor duurzaam, milieuvriendelijk en budgetaantrekkelijk te voorzien van een prachtige afwerking? Via www.gietvloergietvloeren.nl kunt u nu rechtstreeks contact opnemen met de specialist op het gebied van gietvloeren, epoxyvloeren en andere hoogwaardige kantoorvloerafwerkingen. Ook als u een afwerking zoekt voor de renovatie of verbouwing van een kantoorvloer, als u de bestaande vloer wilt aanpassen om er een ander functie aan te geven, bent u hier aan het goede adres. Wij geven accurate en transparante informatie over allerlei soorten vloerafwerkingen voor kantoorruimten en commercieel vastgoed.

De duurzame kantoorvloer van polyurethaan

Een kantoorvloer op basis van polyurethaan is een slijtvaste, gemakkelijk te reinigen en eenvoudig te onderhouden afwerking. De eigenschappen van deze vloer zijn uitermate geschikt voor ruimten die intensief worden gebruikt, die een mooie uitstraling nodig hebben of die functioneel moeten worden ingericht. Met een polyurethaan kantoorvloer brengt u een zeer hoogwaardige afwerkingsproduct in huis. Met name de afschrijvingstermijn, de aantrekkelijke prijs/m2 en de enorme keuze aan vloertypen, kleuren en afwerkingen maken dit product tot één van de meest veelbelovende afwerkingen voor de toekomst. UV-stabiel en een gegarandeerde langdurige kleurechtheid, vochtwerend, onderhoudsarm, anti-allergeen, vuilafstotend, het zijn maar een paar positieve eigenschappen die voor uw kantoorvloer van belang kunnen zijn.

Een transparante kantoorvloer van epoxy

Wilt u een transparante afwerking zodat de ondervloer nog zichtbaar blijft? U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een dunne epoxy kantoorvloer coating die eigenlijk dezelfde eigenschappen bezit als een PU-gietvloer. Prima geschikt voor trappenhuizen, kelders, keukens of natte ruimten die makkelijk schoon te houden moeten zijn. Ook een logo of print is eventueel te incorporeren onder deze kantoorvloer topcoating. Bovendien is een epoxy kantoorvloer een stuk goedkoper te appliceren en is deze, mits de ondergrond erop is aangepast, goed belastbaar voor eventuele zware machines, stellingen of andere belastingen.

Professioneel advies omtrent uw toekomstige kantoorvloer

Wilt u gedegen advies omtrent alle mogelijkheden om een duurzame kantoorvloer voor de toekomst te realiseren? Wij leveren, adviseren en appliceren al ruim 10 jaar diverse soorten coatings en gietvloeren voor diverse gerenommeerde opdrachtgevers. U kunt uiteraard referenties bij onze professionele adviseurs opvragen of eens langs komen in onze showroom om een kwalitatieve en betaalbare kantoorvloer te realiseren.

Meer weten over uw kantoorvloer of een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en om op maat kantoorvloer advies te geven.