• foto’s industrievloer

  Bekijk ons portfolio

 • industrievloer foto's

  Klanten aan het woord

 • industrievloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs industrievloer

  Offerte aanvragen

Industrievloer

Kies voor een hoogwaardige industrievloer

G&G vloeren is DE gietvloerspecialist voor de industrie. Wij leveren, adviseren en appliceren elke industrievloer op maat, geheel volgens uw specificaties en wensen. Er worden steeds meer milieu- en veiligheidseisen voor industrieën gesteld door de overheid. Eisen die ook betrekking hebben op de hygiënische of steriele kwaliteit van productieruimten, werkplaatsen en fabriekshallen.

Een industrievloer moet aan vele stringente kwaliteitseisen voldoen. Daarom is het van belang dat u met een partij werkt die goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. G&G vloeren appliceert speciale gietvloeren, epoxyvloeren en ander vloerafwerkingen die uw industrievloer geheel conform de eisen van deze tijd maken.

Polyurethaan industrievloer of een vloerafwerking op basis van epoxy?

Met G&G vloeren haalt u een specialist in huis die ruim 10 jaar ervaring heeft opgebouwd in het aanbrengen van hoogwaardige PU-gietvloeren alsmede epoxyvloeren. Beide alternatieven hebben speciale voordelen ten opzichte van andere afwerkingen. Een industrievloer op basis van epoxy is al een trend van enige tijd. Epoxy is een thermohardende polymeer, zeer naadloos, vochtwerend en bestand tegen chemische verontreiniging. Maar ook een industrievloer op basis van polyurethaan is tegenwoordig, hoewel iets bewerkelijker, gemakkelijk aan te leggen.

Een gietvloer kan door diverse topcoatings nog eens extra worden versterkt en is in diverse kleuren te verkrijgen. Kiest u voor een industrievloer op PU basis, dan moet u erop letten dat dit type vloer in het algemeen niet bestand is tegen te hoge mechanische of chemische belastingen. Als u bijvoorbeeld op de industrievloer met zware machines aan het werk gaat, kies dan voor een hoogwaardige epoxycoating met de juiste trek- en drukstrekte.

Industrievloer laten aanbrengen door een professioneel team van specialisten

Binnen de vloerafwerkingsbranche zijn verschillende bedrijven actief. Voor het correct laten aanleggen van een industrievloer heeft u een partij nodig niet zich bewust is van de risico's van werken met bijvoorbeeld epoxy en die de juiste veiligheidsmaatregelen weet te treffen. Uiteraard bent u op zoek naar een goede prijs/kwaliteitverhouding en een industrievloer van topkwaliteit, maar wij adviseren u om eerst een aantal referenties op te vragen voordat u met onervaren bedrijven in zee gaat. G&G vloeren beschikt over een zeer ervaren applicatieteam dat al jaren bezig is om onze kennis en kunde over industrievloeren toe te passen. Ook hebben wij als erkend industrievloer specialist diverse instrumenten ontwikkelt zodat u exact op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van het werk. Wij leveren projectrapportages en doen aan trajectmanagement.

Uw industrievloer op professionele wijze laten appliceren?

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en om op maat advies te geven omtrent de voor u meest functionele en betaalbare industrievloer.