• foto’s grindvloer

  Bekijk ons portfolio

 • grindvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • grindvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs grindvloer

  Offerte aanvragen

Grindvloer

Kies voor een grindvloer, combineer esthetisch design en functioneel gebruik

Grindvloeren zijn korrelige vloerafwerkingen die zeer geschikt zijn voor ruimten waar design en gebruiksgemak hand in hand gaan. Naturel of gekleurde grindkorrels worden in combinatie met een kunsthars over de ondergrond aangebracht. Uiteindelijk kan er nog een extra topcoating of anti-slip laag over de grindvloer worden geappliceerd. Via www.gietvloergietvloeren.nl komt u in contact met grindvloer specialisten met circa 10 jaar ervaring en expertise in exclusieve siergrindvloeren en hoogwaardige grindvloer designs.

De grindvloer microscopisch bekeken

Een goede grindvloer bestaat uit de juiste primers en bindmiddelen die samen met het siergrind een zeer hoogwaardige vloerafwerking bewerkstelligen. Grindvloeren kunt u tevens in diverse kleuren en in metallic tinten laten appliceren. Dit type afwerking past zich aan op de omgevingstemperatuur en voelt lekker warm aan. Afhankelijk van het gekozen grindvloersysteem wordt doorgaans een standaard korreldoorsnede van 3 mm gebruikt. Maar grotere doorsneden zijn uiteraard mogelijk. De totale afwerkingslaag is zeker twee tot drie maal zo dik.

Uiteindelijk komt er een extra seallaag of aflaklaag over de grindvloer. Zo wordt de ruimte tussen de grindkorrels dichtgezet en wordt de totale grindvloer zeer vochtdicht gemaakt. Grindvloeren zijn zeer slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Grindvloeren zijn uitermate toepasbaar in publieke gebouwen waar slijtage van de vloer moet worden tegen gegaan. Ook steeds meer particulieren zien de voordelen van een grindvloer.

Ook voor gebruik in de eigen woning, de exclusieve grindvloeren van G&G-vloeren

Ons enorme aanbod aan soorten en kleuren grindvloeren zorgt ervoor dat u ook als particulier uitgebreide mogelijkheden heeft om uw woning te voorzien van een duurzaam grindvloersysteem. Onze samenwerking met veel internationale experts en importeurs garanderen de continue kwaliteit van onze grindvloeren. Zoekt u een trendy design of juist een zeer functionele en betaalbare uitvoering voor uw woning? Een grindvloer is in vergelijking tot andere harde vloerafwerkingen zeker een goed alternatief om binnenshuis toe te passen.

Bezoek onze showroom en bestel uw grindvloer bij een deskundig bedrijf

In onze showroom in Amsterdam kunt u zich oriënteren op diverse grindvloersystemen en toepassingen. Een enorm aantal kleuren en korrelstructuren zijn in onze showroom te bezichtigen. Onze technische adviseurs staan klaar om al uw vragen over grindvloeren te beantwoorden.

Bel met 020-8463694 of mail naar info@gietvloergietvloeren.nl voor meer informatie over onze betaalbare grindvloerproducten- en toepassingen.