• foto’s van gietvloer en gietvloeren

  Bekijk ons portfolio

 • gietvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • gietvloeren bedrijf

  Neem contact op

 • prijs gietvloeren en gietvloer

  Offerte aanvragen

Over gietvloergietvloeren.nl

Advies, applicatie en levering van exclusieve gietvloeren

Gietvloergietvloeren.nl brengt een hoogwaardige gietvloer een stuk dichterbij. Als ervaren gietvloerspecialisten adviseren wij particulieren, ondernemingen en de publieke sector over alles wat met gietvloeren te maken heeft. Wij hebben tevens een eigen applicatieteam dat werkt volgens de laatste voorschriften en kennis op het gebied van gietvloeren. Wij leveren, appliceren en adviseren.

Applicateurs van gietvloeren zijn er uiteraard in alle soorten en maten. Als u het internet op gaat kunt in korte tijd verschillende goede en minder goede sites ontdekken. Gietvloergietvloeren.nl onderscheidt zich met name in de transparantie en kwaliteit van onze service, onze jarenlange praktijkervaring en ons uiterst professionele applicatieteam.

Gietvloergietvloeren.nl en onze expertise

Gietvloeren op basis van polyurethaan is onze passie. Als erkende applicateurs en adviseurs hebben wij alles in het werk gezet om u als particulier of ondernemer het juiste advies te geven. Veel winkeleigenaars en bedrijven hebben inmiddels de voordelen van gietvloeren mogen ontdekken, maar veel particulieren weten nog niet dat het laten aanleggen van een gietvloer voor hun woning een grote meerwaarde kan betekenen. Mits op de juiste wijze en volgens de juiste technische voorschriften aangelegd natuurlijk. Onze expertise is het op de juiste manier invullen van de door u benodigde vloerafwerking. Wij beschikken uiteraard over een showroom en adviseren u geheel op maat.

Gietvloergietvloeren.nl, gerichte service en kwaliteitsmanagement

Als erkend applicatiebedrijf hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het aanbrengen van gietvloeren. Inmiddels weten wij hoe wij onze klanten het beste kunnen bedienen. Door onze klantgerichte mentaliteit op peil te houden en door de glasheldere communicatie over wat wij u leveren. Door onze goede contacten met leveranciers uit binnen- en buitenland, weten wij de juiste prijs/kwaliteitsverhouding voor onze klanten te bewerkstelligen. Ons netwerk van specialisten zorgt er ook voor dat wij constant nieuwe producten en applicaties aan ons assortiment toevoegen.

Budgetbewaking, trajectmanagement en servicecomponenten

De voortdurende professionalisering van onze bedrijfsprocessen zorgen voor slimme instrumenten om budget, kwaliteit en proces voor elk project te bewaken. Denkt u daarbij aan online mogelijkheden om de voortgang te bekijken, het leveren van projectrapportages, een gedetailleerde tijdsplanning en tal van andere instrumenten.

Contact

U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom zodat we u nog veel meer kunnen laten zien van ons productassortiment.