• fotos gietvloer

  Bekijk ons portfolio

 • prachtige gietvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • gietvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs gietvloer

  Offerte aanvragen

Gietvloer

Uw gietvloer laten aanleggen door een specialist

Kiest u voor een gietvloer, dan kiest u voor één van de meest hoogwaardige producten die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn. 100% alifatisch, UV-stabiel, kras- en slijtvast en uiteraard volledig kleurvast. Als gietvloer specialist hebben wij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het leggen van PU gietvloeren en epoxyvloeren voor diverse kleinere en grotere gerenommeerde klanten.

Zij kiezen niet alleen voor een glanzend en exclusief uiterlijk, maar vooral voor een gietvloer die nog jaren meegaat en al zijn eigenschappen behoudt. Inmiddels zijn onze gietvloeren te bewonderen in woningen, winkelruimten, gymzalen, zwembaden, productieruimten, kantoren en showrooms. Als gietvloer specialist adviseren wij onze klanten omtrent alle facetten die voor een zorgvuldige uitvoering noodzakelijk zijn.

De eigenschappen van een goed aangelegde gietvloer

Goedkoop is duurkoop, ook als u besluit een gietvloer te laten leggen in uw woning of in een bedrijfsruimte. De kwaliteit van een gietvloer zit vooral in de juiste bestanddelen, de verwerking en voorbehandeling van de vloer en een eersteklas topcoating. Elke ruimte wordt anders gebruikt, elke vloer moet worden afgestemd op de activiteiten die daar plaatsvinden. Uiteindelijk zal de gietvloer tot in lengte van jaren geluiddempend zijn, blijft de vloer makkelijk te reinigen en zal hij niet verkleuren. De voorwaarden voor een goed aangelegde gietvloer zijn niet alleen van uitvoeringstechnische aard. De bestanddelen die in een gietvloer zijn opgenomen vormen uiteraard de basis voor een perfecte vloerafwerking.

De gietvloer als milieuvriendelijk en kostenbewust alternatief

Zo min mogelijk CO2 uitstoot bij de productie van de bestanddelen van de gietvloer, het leveren van een erkend milieucertificaat en het zorg dragen voor een veilige applicatie, voor al deze overwegingen kunt u zeker bij ons terecht voor een kwalitatieve gietvloer die aan de laatste milieueisen voldoet. Een gietvloer hoeft niet extreem veel te kosten. Afhankelijk van het aantal m2 en de gekozen afwerking heeft u al een gietvloer in huis vanaf € 50,- per m2. Ter vergelijking, een steenachtige afwerking met een zekere exclusiviteit komt daar al ver bovenuit.

Meer keuze in kleur en interieur met een gietvloer

Elke gietvloer kan in honderden kleuren en kleurcombinaties worden uitgevoerd. Ook het aantal topcoatings en mogelijkheden om de vloer semi-transparant in te vullen met prints en folies behoort tot de mogelijkheden. Dit maakt de gietvloer een zeer geliefde toepassing, niet alleen voor interieurarchitecten, maar zeker ook voor particulieren die een gietvloer willen die harmonieus samen gaat met bijvoorbeeld de kleur van de keuken of badkamer.

Contact

U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom zodat we u nog veel meer kunnen laten zien van ons productassortiment.