• beton cire foto’s

  Bekijk ons portfolio

 • beton cire foto’s

  Klanten aan het woord

 • beton cire bedrijven

  Neem contact op

 • prijs beton cire

  Offerte aanvragen

Beton cire wall

De exclusieve 'look & feel' van de beton cire wall

Een beton cire wall wandafwerking kunt u vertalen als een afwerking van een betonnen wand die "opgewreven" is. Wat betreft textuur en uiterlijk lijkt de beton cire wall op stucwerk, maar het ziet er net een beetje chiquer uit. Beton cire wall is exclusief designbeton, toepasbaar op elke type wand. Het is een cementgebonden wandafwerking die samen met kunstharsen een spectaculair uiterlijk geven. Geschikt voor binnenhuis, op kantoor of andere ruimten waar een fraai interieur belangrijk is. De beton cire wall wandafwerkingen van G&G-vloeren kunnen in vele kleuren en tinten worden aangebracht. Ook de mate van transparantie en glans, een gepolijst uiterlijk of een 'beton look' kunnen eenvoudig worden aangebracht. De beton cire wall wordt afgelakt met een sealer zodat de wand volledig waterdicht is.

Waarom zijn beton cire wall applicaties zo populair?

De beton cire wall is hèt alternatief voor tegelwerk. U hoeft geen voegen meer schoon te maken en er ontstaat geen verkleuring meer van het voegwerk. De populariteit van beton cire wall afwerkingen is de laatste jaren enorm gestegen, mede omdat dit type afwerking in meer dan duizend kleuren en toepassingen is aan te brengen. In combinatie met strak sanitair wordt het binnen badkamers en andere sanitaire ruimten gebruikt om de ruimte extra stijl en sfeer te geven. Beton cire walls geven een warm gevoel, zijn onderhoudsarm en vormen een duurzame afwerking binnen de woning. Door zijn rustieke uitstraling kunt u de beton cire wall het best vergelijken met natuursteen.

Kiezen voor een duurzame beton cire wall van G&G-vloeren

G&G-vloeren heeft een uitstekende reputatie opgebouwd omtrent het appliceren van hoogwaardige beton cire afwerkingen. Samen met onze Italiaanse importeurs kijken wij over de grenzen naar nieuwe en trendy producten die uniek zijn op de Nederlandse markt. Ons professionele applicatieteam heeft ruim 10 jaar ervaring in het uitvoeren van beton cire walls. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit maar liefst 3000 kleuren en pigmentcombinaties. Prijstechnisch kunt u de beton cire wall vergelijken met het middelbare tot hogere segment tegelwerk.

Meer informatie opvragen over onze beton cire wall producten

Bel met 020-8463694 of mail naar info@gietvloergietvloeren.nl. U komt snel in contact met onze beton cire wall specialisten die u snel voorzien van een oplossing op maat.