• foto’s gietvloer tips

  Bekijk ons portfolio

 • gietvloer tips foto's

  Klanten aan het woord

 • design gietvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs gietvloeren gietvloer

  Offerte aanvragen

Gietvloer Tips

Waar moet u op letten bij de aanschaf van uw gietvloer?

Als erkend vloerspecialist hebben wij een aantal handige tips voor u. Hoewel deze tips zeer logisch lijken, maken wij soms mee dat klanten en opdrachtgevers niet op de hoogte zijn van de meest essentiële voorwaarden om een goede gietvloer of epoxycoating te laten uitvoeren. Van oriëntatie tot uitvoering, van offerte tot oplevering, u kunt zelf rekening houden met een aantal zaken om een goed resultaat te krijgen:

Zet alles op papier

Een goede voorbereiding begint met het op papier zetten van uw wensen. Probeer geen mondeling afspraken te maken, maar laat alles, van offerte tot garanties netjes op papier zetten. Een professionele vloerspecialist zal daar geen moeite mee hebben en zal dit juist aanmoedigen. Ook de vloerspecialist heeft baat bij het maken van heldere afspraken.

Vraag referenties op en kijk bij anderen

Vraag altijd referenties op en ga eens kijken bij een particulier of bedrijf dat al een vloer door de door u gekozen specialist heeft laten aanleggen. Vraag naar de ervaringen met dit bedrijf. Bij gietvloergietvloeren.nl kunt u verschillende referenties van onze projecten en opdrachtgevers eenvoudig opvragen.

Jargon laten uitleggen

Uiteraard spreken vloerspecialisten een soms ingewikkeld technisch jargon. Wees niet verlegen en vraag altijd naar extra uitleg, ook al als u uw vraag al meerdere malen heeft gesteld. Vraag naar de essentie van bijvoorbeeld het begrip 'alifatisch' of bekijk samen met uw vloerspecialist de kleine lettertjes van de garantie.

Vind een mooie showroom

Een vloerspecialist met een showroom heeft altijd een streepje voor. Niet alleen beschikt dit bedrijf over verschillende stalen en monsters, maar heeft hij een uitgebreide tentoonstellingsruimte van alle producten die hij levert. Zo kunt u gemakkelijk kleuren en texturen vergelijken die voor het interieur van belang zijn. Via www.gietvloergietvloeren.nl kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een kijkje in onze showroom. Wij leiden u graag rond om onze hoogwaardige producten van commentaar te voorzien.

Goede afspraken maken over opleveringstermijnen en dergelijke

Het goed doorspreken en vastleggen van alle uitvoeringsgerelateerde zaken is van groot belang. De opleveringstermijn moet vast staan en mogelijk gevolgen voor het overschrijden van deze termijn moeten helder zijn. Ook regels omtrent meerwerk en bijvoorbeeld het goed opruimen of schoon houden van de bouwplaats zijn zaken waar u extra op moet letten. Voor grotere projecten is het natuurlijk van belang een goede detailplanning op te stellen en regelmatig controles te houden en besprekingen over de voortgang van de uitvoering te organiseren.