• foto’s garagevloer

  Bekijk ons portfolio

 • garagevloer foto's

  Klanten aan het woord

 • garagevloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs garagevloer

  Offerte aanvragen

Garagevloer

Professionele slijtvaste garagevloeren

Een garagevloer moet logischerwijs bestand zijn tegen chemische verontreiniging en mechanische belasting van auto's, machines en gereedschap. In ruim 10 jaar hebben wij enorm veel expertise opgebouwd omtrent de inzet van speciale vloercoatings en gietvloeren in garages en aanverwante productiefaciliteiten en werkplaatsen. De inzet van ons applicatieteam door heel Nederland heeft zeer bijzondere projecten en garagevloeren opgeleverd. Wij zijn actief in het hele land met een professioneel applicatieteam dat werkt volgens veilige werkvoorschriften.

Een hoogwaardige garagevloer van topkwaliteit

Epoxy vloercoatings zijn bij uitstek het middel om een garagevloer van een duurzame en betaalbare afwerking te voorzien. Het wordt vaak gebruikt als grondstof in de vliegtuigindustrie en andere industriële bedrijfstakken, maar is inmiddels ook ruimschoots beschikbaar voor de afwerking van elke garagevloer. Via onze website kunt u specifieke informatie opvragen over de diverse epoxy producten die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn. U krijgt rechtstreeks contact met onze technische adviseurs die u snel, vakkundig en geheel op maat adviseren over de meest gunstige oplossing voor uw productieruimte of garagevloer.

De ultieme voordelen van een epoxy garagevloer voor garagehouders.

Een uitstekende trek- en druksterkte, vuilafstotend, naadloos en bestand tegen allerlei chemische middelen, welke garagehouder zou iets anders kiezen? Misschien denkt u dat de prijs een probleem kan zijn? Wij verzekeren u dat een epoxy garagevloer juist één van de meest efficiënte en betaalbare vloerafwerking is om een garagevloer duurzaam en bedrijfsklaar te maken.

De meeste epoxy garagevloeren zijn binnen één dag aan te leggen en gedroogd binnen 48 uur. Volledige belastbaarheid (zowel chemisch als mechanisch) is binnen een week tot stand gekomen. Productieverlies wordt zo tot een minimum beperkt. Bovendien is een garagevloer van epoxy tot in lengte van jaren onverslijtbaar. Uiteraard krijgt u bij G&G-vloeren garantie op de garagevloer van uw keuze.

Een garagevloer veilig laten aanleggen

Werken met epoxy en epoxycoatings moet veilig gebeuren. Een professioneel applicatieteam werkt aan de hand van de juiste werkvoorschriften en weet risico's te vermijden. Via deze site komt u rechtstreeks in contact met onze technische adviseurs die u van alles over het onderwerp "veilig werken" met coatings en gietvloeren kunnen uitleggen.

Offerte aanvragen voor uw garagevloer

Heeft u interesse voor onze hoogwaardige vloercoatings en wilt u weten welke oplossing voor uw garagevloer het beste is? Neem contact op met onze technische afdeling door te bellen met 020-8463694 of te mailen naar info@gietvloergietvloeren.nl.