• foto’s fabrieksvloer

  Bekijk ons portfolio

 • fabrieksvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • fabrieksvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs fabrieksvloer

  Offerte aanvragen

Fabrieksvloer

Fabrieksvloer of productiehal, kies voor een vloerafwerking van epoxy of polyurethaan

U wilt een productie- of fabrieksvloer die bestand is tegen allerlei chemische middelen, een vloer die zijn kleur en glans nog jaren behoudt en een vloer die naadloos en krasvast is? Eentje die snel te leggen is zodat u niet veel tijd kwijt bent? Logisch, een fabrieksvloer heeft specifieke eigenschappen nodig die intensief gebruik binnen uw bedrijf ondersteunen. Via www.gietvloergietvloeren.nl van G&G vloeren komt u alles te weten over moderne en hoogwaardige polyurethaan gietvloeren en op epoxy gebaseerde coatings die een extreme mechanische of chemische belasting aan moeten kunnen.

Voor de juiste afwerking van uw fabrieksvloer heeft u tegenwoordig twee uitstekende alternatieven. De coatings op basis van epoxy zijn een stuk dunner dan de gemiddelde PU-gietvloer (maximaal een laagdikte van 1mm), maar het kan zeker gunstig uitpakken als u werkt met zware metalen, olie of andere chemische producten en vloeistoffen die niet in de vloer mogen trekken vanwege milieutechnische voorschriften.

Uw toekomstige fabrieksvloer op maat samenstellen

Als erkend en gecertificeerd vloerapplicateur van fabrieksvloeren kunt u bij ons advies inwinnen over alle facetten die voor uw fabrieksvloer van belang zijn. Welke coatings kunt u eventueel transparant aanbrengen tegen welke prijs en welke garantie op uw fabrieksvloer kunt u verwachten? Is de keuze voor een gietvloer in uw geval de juiste of heeft u een combinatie nodig van een primer en een aantal toplagen. Welke ondergrond heeft de bestaande fabrieksvloer en welke prijs/m2 is te realiseren? U begrijpt, de keuze is enorm, het aantal kleurvariaties, anti-sliplagen en andere afwerkingsmogelijkheden brengt met zich mee dat u in zee moet gaan met een professioneel bedrijf dat al circa 10 jaar actief is op dit gebied.

Expertise om uw fabriekshal en fabrieksvloer snel op orde te brengen

Via deze site komt u in contact met onze professionele medewerkers en adviseurs, een zeer ervaren team van technisch geschoolde vloerspecialisten op het gebied van fabrieksvloeroplossingen, die de analyse en de vergelijking met andere vloerleveranciers graag aangaan. Uiteraard beschikken wij tevens over een goed geschoold team van applicateurs die de uitvoering volgens veilige werkvoorschriften voor hun rekening nemen. Ook wij hebben ervaring met diverse ARBO-diensten.

Contact met ons

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en om op maat advies te geven omtrent de voor u meest gunstige fabrieksvloer.