• foto’s vloercoating

  Bekijk ons portfolio

 • vloercoating foto's

  Klanten aan het woord

 • vloercoating bedrijf

  Neem contact op

 • prijs vloercoating

  Offerte aanvragen

Vloercoating

Een dunnere vloercoating voor diverse toepassingsmogelijkheden

Via gietvloergietvloeren.nl kunt u gedegen advies aanvragen over de toepassing van een hoogwaardige vloercoating. Vergelijkt u bijvoorbeeld gietvloeren met epoxy vloercoatings, dan valt gelijk de veel dunnere laagdikte op. Een epoxy vloercoating bestaat hooguit uit een laag van 1 mm, die transparant of semi-transparant over de bestaande ondergrond wordt aangebracht. Tevens kan bij dit soort afwerkingen heel gemakkelijk een anti-slip laag worden toegepast.

Een topcoating die dit type vloerafwerking ook zeer geschikt maakt voor de afwerking van trappenhuizen of andere publieke ruimten. Een vloercoating op basis van epoxy is vuilafstotend en eenvoudig te reinigen en dus zeer praktisch voor bijvoorbeeld een badkamer- of keukenvloer binnen de woning. Maar ook voor winkelruimten, showrooms of andere publiek toegankelijke ruimten kan een dunne vloercoating de meest praktische oplossing zijn.

Hoe transparant is een vloercoating eigenlijk?

De ondergrond is bij de toepassing van een vloercoating altijd nog te zien. Dit kan hele speciale effecten opleveren en een zeer exclusief en modern uiterlijk bewerkstelligen. Zo nodig is de ondergrond voor te behandelen met een goede primer, zodat onregelmatigheden kunnen worden weggewerkt.

Het grootste voordeel van een vloercoating is de extreem dunne laagdikte. Bij renovatie of aanpassing van een vloer hoeft u dus geen rekening worden te houden met de aanpassing van bouwkundige elementen zoals dorpels of deuren.

Milieuvriendelijke vloercoating met een milieucertificaat

Bij gietvloergietvloeren.nl gebruiken we iedere vloercoating op basis van natuurlijke en biologische harsen. We selecteren leveranciers die een vloercoating leveren met een passend milieucertificaat en zorgen ervoor dat ons inkoopbeleid volledig is afgestemd op de laatste milieueisen. Bovendien werkt ons vakbekwame applicatieteam van A tot Z volgens veilige werkvoorschriften.

Is een vloercoating goedkoper dan een gietvloer?

Doorgaans is een vloercoating een stuk goedkoper dan een gietvloer of epoxyvloer. In het algemeen zijn er voor het aanbrengen van een vloercoating minder bewerkingen nodig en is deze sneller over de bestaande ondergrond aan te brengen. Uiteraard bestaat er wel verschil in kwaliteit tussen diverse typen vloercoatings. Laat u goed adviseren omtrent de toepassing binnen uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. U zult begrijpen dat de vloerafwerking van een badkamer een andere vloercoating nodig heeft dan een kantoorruimte.

Offerte opvragen voor een vloercoating

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom zodat we u gerichter kunnen informeren over onze meest recente vloercoating en ons uitgebreide productassortiment.