• bedrijfsvloer foto’s

  Bekijk ons portfolio

 • bedrijfsvloer foto’s

  Klanten aan het woord

 • bedrijfsvloer bedrijven

  Neem contact op

 • prijs bedrijfsvloer

  Offerte aanvragen

Bedrijfsvloer

Kies voor een bedrijfsvloer die nog jaren meegaat

Bent u op zoek naar een duurzame bedrijfsvloer met een perfecte afwerking? Gietvloergietvloeren.nl is DE online portal voor bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve afwerking voor een bedrijfsruimte, productiefaciliteit, winkelruimte, showroom, garage of werkplaats. Wij leveren en appliceren hoogwaardige gietvloeren op basis van polyurethaan, zeer intensief belastbare epoxyvloeren en prachtige grindvloeren tegen een aantrekkelijke prijs.

Als bedrijfsvloer specialist hebben wij de laatste 10 jaar enorm veel ervaring opgebouwd in het zorgvuldig aanbrengen en opleveren van diverse soorten gietvloeren en met epoxy geappliceerde afwerkingen. Ons aanbod aan vloertypen, coatings, kleuren en kleurencombinaties, ons professionele technische team en adviseurs zijn bij uitstek de reden om uw bedrijfsvloer bij ons in te kopen.

Een bedrijfsvloer op basis van epoxy of een PU-gietvloer laten aanbrengen?

Uw keuze voor een bedrijfsvloer hangt af van het toekomstige gebruik, de ondergrond, het binnenmilieu en de kwaliteit die u wenst. Ook is het belangrijk om te weten of u binnen uw bedrijf werkt met chemische vloeistoffen of dat de vloer tegen zware belastingen moet kunnen. Speciale anti-sliplagen of anti-allergene coatings zijn uiteraard door ons te leveren, inclusief een goede en langdurige garantie op kleurechtheid en krasvastheid.

Kiest u voor een gietvloer van polyurethaan, dan kiest u voor een bedrijfsvloer afwerking van minimaal 3 mm dikte die UV-stabiel is, geheel kras- en slijtvast is en bovendien zeer makkelijk te onderhouden is. Kiest u voor epoxy, dan weet u zeker dat uw bedrijfsvloer tot in lengte van jaren bestand is tegen de middelen waarmee u werkt en dat deze belastbaar is met zware machines of andere productiemiddelen. Een epoxy bedrijfsvloer is een factor 10 of 20 dunner dan een gietvloer, dit biedt gunstige perspectieven op een voorspoedige renovatie van uw bedrijfsvloer of overige ruimten.

Transparante bedrijfsvloer of vloerafwerking in kleur

De producten van gietvloergietvloeren.nl kunt u ook zeker transparant laten aanbrengen. Dit brengt met zich mee dat de kleur van uw huidige vloer niet echt verandert, of dat u een logo kan laten zien in de ondervloer. Indien u uw bedrijfsvloer in een speciale kleur wilt laten aanbrengen, kunt u een keuze maken uit maar liefst 3000 kleuren en kleurcombinaties, metallic tinten en speciale betonlook coatings.

De specialist voor uw bedrijfsvloer

Als erkend specialist voor het appliceren van de duurzame bedrijfsvloer, kunnen wij u over veel facetten rondom de modernste producten uitmuntend adviseren. Uiteraard hebben wij als professioneel vloerafwerkingsbedrijf diverse instrumenten ingericht die het proces van offerte tot oplevering zeer transparant en helder maken.

Meer weten over een mogelijke bedrijfsvloer of een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom zodat we u gerichter kunnen informeren over de voor u meest voordelige en kwalitatieve bedrijfsvloer en ons uitgebreide productassortiment.