• bakkerijvloer foto’s

  Bekijk ons portfolio

 • bakkerijvloer foto’s

  Klanten aan het woord

 • bakkerijvloer bedrijven

  Neem contact op

 • prijs bakkerijvloer

  Offerte aanvragen

Bakkerijvloer

Superieure bakkerijvloer laten aanbrengen

Via www.gietvloergietvloeren.nl komt u in contact met professionele applicateurs en technische adviseurs die weten hoe ze uw bakkerijvloer duurzaam en toekomstbestendig maken. Ons technische team heeft ruim 10 jaar ervaring met het samenstellen en appliceren van hoogwaardige gietvloeren, epoxyvloeren, grindvloeren en allerlei andere vloerafwerkingen. Juist voor het aanbrengen van bakkerijvloeren bent u hier aan het juiste adres voor een advies op maat.

Hygiënische, onderhoudsarme en slijtvaste bakkerijvloer

Bakkerijvloeren moeten vuilafstotend en zeer gemakkelijk te reinigen zijn. Bovendien is het handig als een bakkerijvloer tot in lengte van jaren zijn kwaliteit behoudt, zodat u niet om de 10 jaar weer een nieuwe vloer hoeft aan te leggen. Bakkerijvloeren worden in het algemeen intensief gebruikt met karren, ovens en stellingen en moeten dus worden afgewerkt met een zeer slijtvast product. Mechanische en chemische belastbaarheid zijn overwegingen die mee moeten wegen voor het kiezen van de juiste afwerking van de bakkerijvloer.

Ons advies: kies voor één van de modernste epoxy bakkerijvloeren die er tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn. Zo weet u zeker dat uw bakkerijvloer duurzaam en onderhoudsarm blijft.

Epoxy vloercoating en de moderne bakkerijvloer

Epoxy vloercoatings zijn onderhoudsarme en zeer gemakkelijk te reinigen afwerkingen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor productieruimten die elke dag intensief worden gebruikt en elke dag gereinigd moeten worden. Met epoxy zijn overgangen, aansluitingen, goten en putten uitstekend mee te nemen. Dit type coating kan in verschillende kleuren en grijstinten worden aangebracht. Wij beschikken over superieure kwaliteit anti-sliplagen die tijdens de aanleg van uw bakkerijvloer kunnen worden geappliceerd.

Eisen die aan een bakkerijvloer worden gesteld zijn onder meer:

• De vloer moet bestand zijn tegen allerlei chemicaliën
• Geschikt zijn om de hitte van bakkerijovens te weerstaan
• De bakkerijvloer moet geheel naadloos en goed aan te sluiten zijn op goten en putten
• Zal in koel- en vriescellen bestand moeten zijn tegen extreem lage temperatuur
• Moet scheuroverbruggend en vuilafstotend zijn
• Moet anti-allergeen en dus zeer hygiënisch zijn

Wilt u een bakkerijvloer laten aanbrengen die moeiteloos aan deze eisen voldoet?

Kies voor een epoxy vloercoating van G&G-vloeren die zowel duurzaam als hygiënisch is. Maak gebruik van onze uitgebreide service en onze kennis omtrent bakkerijvloeren en alles wat daar mee te maken heeft. Bel voor een advies op maat met 020-8463694 of te mail naar info@gietvloergietvloeren.nl.